SEARCH SCALEAUTOMAG.COM

Enter keywords or a search phrase below:

Why Why??

1438 views
14 replies
1 rating 2 rating 3 rating 4 rating 5 rating
rit
  • Member since
    May, 2008
Why Why??
Posted by rit on Sunday, March 20, 2016 3:35 PM

It has been awhile that I posted pictures in the forum, I could post a picture useing Photobucket. At that time when posting the picture The picture would show on the post not the URL code. Now posting the URL in blue shows up then you have to click on the URL to open the picture. WHY WHY can't the picture show up?What am I doing wrong. The Q& A's on the subject are no help.

  • Member since
    February, 2016
Posted by jbwelda on Sunday, March 20, 2016 8:14 PM

Have you tried using the "Image" icon located on the bottom row tool bar above the reply area? I use ImageShack and just paste the url of the photo into that dialogue box and the pic shows up clear as day. Maybe that will work better, give it a try. The functionality to automatically recognize and deal with an image when just the url was posted may have been lost during an upgrade or something.

jb

 

  • Member since
    January, 2005
  • From: Cape Coral Florida
Posted by BigTallDad on Monday, March 21, 2016 3:10 AM

While in the Photobucket window, click on the text next to the word Direct; the word copied will display briefly.

Go to the the forum window and click the icon for Insert/edit image. Paste the results of the above copy process in the Source area.

 

"In order to teach a dog, you must first be smarter than the dog" P.R. Ferguson

rit
  • Member since
    May, 2008
Posted by rit on Monday, March 21, 2016 10:58 AM

Thanks Guys I tried the way Big TallDad sugjested which is the way I was doing it in the first place. Same thing URL appears in blue. This is the only site that I have that problem with.

  • Member since
    January, 2005
  • From: Cape Coral Florida
Posted by BigTallDad on Monday, March 21, 2016 11:18 AM

Make sure you're selecting the image icon (to the right of the link icon).

Recently, I was having the same problem as you. I went to the Testing Forum, started a new topic, then used each of the Photobucket options. The Direct option worked...the other options resulted in an icon that, when clicked, displayed the image.

"In order to teach a dog, you must first be smarter than the dog" P.R. Ferguson

  • Member since
    February, 2016
Posted by jbwelda on Monday, March 21, 2016 5:51 PM

You can see that my method above worked, thats how I posted the photo. Could you try posting a photo right here so we can see what happens exactly?

 

jb

 

rit
  • Member since
    May, 2008
Posted by rit on Tuesday, March 22, 2016 8:29 AM
rit
  • Member since
    May, 2008
Posted by rit on Tuesday, March 22, 2016 8:30 AM

Samething?? I use the center image the insert/edit image and the direct link on PB

 

  • Member since
    August, 2015
  • From: Hamptonville, NC
Posted by TarheelRick on Tuesday, March 22, 2016 9:58 AM

The problem I am having is when I right click the drop down menu does not give me a "paste" option.

I build models because I can't afford the real thing!

rit
  • Member since
    May, 2008
Posted by rit on Tuesday, March 22, 2016 10:46 AM

If you are talking about Photobucket all I do is left click and the word copy shows quickly in yellow. Ithen go to the page i want to post piocture and rt click for drop down click paste and on this site the URL in blue appears, on other places the piocture shows.

  • Member since
    February, 2016
Posted by Plowboy on Tuesday, March 22, 2016 11:12 AM

The way I post photos from PB here and elsewhere is I hover the mouse in the upper left corner over the three horizontal lines. A drop down menu appears and I left click share. A large box then appears and I left click the bottom IMG code to copy it. Then I come here and simply right click inside the post box to pull up the drop down menu here and left click paste.

 

  • Member since
    February, 2016
Posted by jbwelda on Tuesday, March 22, 2016 7:23 PM

i will follow my advice above:

 

yep, worked

jb

 

  • Member since
    February, 2016
Posted by Plowboy on Tuesday, March 22, 2016 8:32 PM

rit

 

 

All I did was left click the IMG code (right side on PB page), come here, right click inside the post box and click paste on the drop down menu.

  • Member since
    August, 2015
  • From: Hamptonville, NC
Posted by TarheelRick on Wednesday, March 23, 2016 9:17 AM

Still can't get drop down menu to show "paste"

I build models because I can't afford the real thing!

  • Member since
    January, 2005
  • From: Cape Coral Florida
Posted by BigTallDad on Wednesday, March 23, 2016 10:10 AM

There is a site drop down menu with the word "paste", but not after you have clicked the image icon.

After you do the "copy" in photobucket, click the "insert/edit image" icon; ensure that the cursor is in the "Source" box. Right click and select Paste.

"In order to teach a dog, you must first be smarter than the dog" P.R. Ferguson

JOIN OUR COMMUNITY!

Our community is FREE to join. To participate you must either login or register for an account.

FREE MONTHLY NEWSLETTER
SUBSCRIBER-ONLY CONTENT