SEARCH SCALEAUTOMAG.COM

Enter keywords or a search phrase below:

Problems posting pics

781 views
3 replies
1 rating 2 rating 3 rating 4 rating 5 rating
  • Member since
    May 2008
Problems posting pics
Posted by Anonymous on Friday, December 10, 2004 8:24 AM
Ok I read the FAQ on Posting pics. I use Fotki for picture hosting. I did what it stated in the post. Here is the problem.

1. I can only see the pics everyone else sees the little red x's. I can log in and log out I still can see the pics for that day only.
2. come in the next day and log in and I see only red x's where my pics should be.

what am I doing wrong here?
  • Member since
    November 2003
  • From: Orange County, CA
Posted by SoCalCarCulture on Friday, December 10, 2004 9:01 AM
Do you have a paid Fotki account? You can't link from a free account.

Post an example here and we can tell you why it doesn't work.
Dave Lindsay http://www.socalcarculture.com
  • Member since
    May 2008
Posted by Anonymous on Friday, December 10, 2004 3:13 PM
Nope you hit the nail on the head. Its not a paid account its the free one. Humm might have to upgrade.
  • Member since
    January 2004
  • From: Cincinnati,Ohio
Posted by weasel on Friday, December 10, 2004 4:30 PM
you can post a link to your 'album' tho'...
http://photobucket.com/albums/v470/weasel221/

JOIN OUR COMMUNITY!

Our community is FREE to join. To participate you must either login or register for an account.

SEARCH FORUMS

FREE MONTHLY NEWSLETTER
By signing up you may also receive reader surveys and occasional special offers. We do not sell, rent or trade our email lists. View our privacy policy