SEARCH SCALEAUTOMAG.COM

Enter keywords or a search phrase below:

Posting Photos with the NEW format???

2731 views
5 replies
1 rating 2 rating 3 rating 4 rating 5 rating
  • Member since
    January, 2010
Posting Photos with the NEW format???
Posted by dreamsinplastic on Friday, August 28, 2015 5:40 PM

Does someone have a SIMPLE solution to Posting Photos with this NEW forum format.In the past I've used "Copy & Paste" from my Photobucket pics and all was FINE.......Now the images are "squeezed" and "distorted" using the same method of "Copy & Paste".....Show me a step-by-step sequence and I'll try it......Getting very FRUSTRATED with ALL this!.....THANK YOU......JohnZ

On the Bench : WIP Italeri 1/9 Scale Army WLA HD 45 Flathead  M/C

                     >>>>> Converting to a Street "Bobber" style <<<<<<<<

 

 

 

 

  • Member since
    January, 2005
  • From: Cape Coral Florida
Posted by BigTallDad on Saturday, August 29, 2015 6:08 PM

Open Scale Auto in (SA) one window, Photobucket (PB) in another.

In the SA window, start a topic or reply to an existing one. When you get to the area where you want to post a pic, pause and switch to the PB window. 

Select the image you want to post. On the right hand side there will be a box with Direct, Url, etc. Place the cursor in the text to the right of Direct and left-click once. You will see "copied" with a yellow background (at least it's yellow on my browser) temporarily displayed. Return to the SA window.

If you hover your cursor above the icons, you'll see the purpose of each icon; select the one that says Image and left-click on it. Place your cursor in the URL portion of the window that popped up, left-click, and, while holding the CTRL key, press the letter V once (the CTRL V is a Windows shortcut for the paste function). Press the space bar once (to prevent any follow-on text from appearing as a link) then press the Enter key.

Ta Da, you're done.

"In order to teach a dog, you must first be smarter than the dog" P.R. Ferguson

  • Member since
    January, 2015
  • From: arlington, tx.
Posted by rusty32rod on Tuesday, September 01, 2015 2:03 PM

BTD,

   i was following your steps for this till i got to the "image" icon. i'm not finding anything for it. maybe i'm not looking in the right place. if somebody can help, i'd appreciate it.  

  • Member since
    January, 2005
  • From: Cape Coral Florida
Posted by BigTallDad on Tuesday, September 01, 2015 2:40 PM

It's on the bottom row, smack dab in the center. The "insert link" icon is to the left and the "insert video" icon is to the right.

"In order to teach a dog, you must first be smarter than the dog" P.R. Ferguson

  • Member since
    January, 2015
  • From: arlington, tx.
Posted by rusty32rod on Thursday, September 10, 2015 2:04 PM

   I saw that icon when posting a reply on another thread, but it's not there when i try to post pictures on a new one. any idea why?

  • Member since
    January, 2005
  • From: Cape Coral Florida
Posted by BigTallDad on Thursday, September 10, 2015 4:48 PM

I see the icon when I start a new topic...

"In order to teach a dog, you must first be smarter than the dog" P.R. Ferguson

JOIN OUR COMMUNITY!

Our community is FREE to join. To participate you must either login or register for an account.

FREE MONTHLY NEWSLETTER
SUBSCRIBER-ONLY CONTENT